TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledži lõpetab IX lend

16. juuni 2011  Pressiteated

IT Kolledži üheksanda lennuga lõpetab 60 IT-spetsialisti, nende seas neli lõpetajat cum laude – Indrek Ots, Janek Sarjas, Lauri Võsandi ja Ingrid Hanst. Lõpuaktusel antakse üle parima lõputöö kirjutajale Rakenduskõrgkoolide Rektorite Nõukogu stipendium.

Paljude väga heade lõputööde hulgast valiti 2011. aasta parimaks Indrek Ots diplomitöö teemal “The Use of Smart Cards on Mobile Devices“. Oma lõputöö on Indrek Ots kirjutanud väga aktuaalsel teemal: „Kiipkaartide kasutamine mobiilsetes seadmetes platvormist sõltumatul viisil”. I.Ots lõpetab IT Kolledži IT süsteemide arenduse erialal.

Kolledži lõpuaktusele on kutsutud esinema majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Lisaks parimale lõputööle antakse välja 2010. aasta toetaja tiitel, tunnustatakse parimaid õppejõudusid ja peale aktust toimub rektori kt vastuvõtt Estonia teatri Valges saalis.

Üheteistkümne tegevusaasta jooksul on IT Kolledžisse õppima tulnud tudengite arv pidevalt kasvanud. IT Kolledž annab rakenduslikku kõrgharidust neljal õppekaval: IT süsteemide arendamine, IT süsteemide administreerimine, Infosüsteemide analüüs ja Tehnosuhtlus.

28. Juunil 2011 algab vastuvõtt IT Kolledžisse sisseastujatele nii päeva- kui õhtuõppesse.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mis on tegutsenud 11 aastat. IT Kolledži õpib päevases, õhtuses ja kaugõppes kokku ligi 800 õppurit.

Lisainfo:

Sigrid Tammiste, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel +372 628 5817
E-post: sigrid.tammiste@itcollege.ee
www.itcollege.ee