TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledži rektor Tiit Roosmaa alustas tööd

15. aug. 2011  Pressiteated Uudised

Täna, 15. augustil alustab oma esimest tööpäeva Eesti Infotehnoloogia Kolledži rektorina Tiit Roosmaa. Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) nõukogu kinnitas rektori ametisse selle aasta maikuus viieks aastaks. Tiit Roosmaa inaugureerimine toimub 24. augustil kell 11.00 IT Kolledži avaaktusel.

IT Kolledži rektori inaugureerimisele on kutsutud EITSA nõukogu liikmed, Haridus- ja Teadusministeeriumi esindajad, rakenduskõrgkoolide rektorid, endine rektor Kalle Tammemäe ja teised külalised. Ametiketi annab rektorile üle Haridus- ja Teadusministeeriumi infotehnoloogia nõunik ja EITSA nõukogu esimees Jaak Anton.

Doktorikraadiga Tiit Roosmaa töötas aastatel 2003-2010 TÜ arvutiteaduse instituudi juhatajana, alates 1989. aastast TÜ matemaatika-informaatika teaduskonna prodekaanina ning 1993. aastast kuni käesoleva ajani on TÜ arvutiteaduse instituudi dotsent.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž (EIK) on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mis on tegutsenud 11 aastat. IT Kolledž annab rakenduslikku kõrgharidust IT süsteemide arendamise, IT süsteemide administreerimise, Infosüsteemide analüüsi ja Tehnosuhtluse erialadel. IT Kolledži neljal õppekaval õpib päevases, õhtuses ja kaugõppes kokku 627 tudengit.

Lisainfo:

Sigrid Tammiste, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel 628 5817
E-post: sigrid.tammiste@itcollege.ee
www.itcollege.ee