TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Avalik loeng ja demonstratsioon: Stonesofti küberturbe lahendused

17. okt. 2011  Uudised

NB! Loengust toimub otseülekanne IT Kolledži kodulehelt (www.itcollege.ee).

Adekvaatsete testimisvahendite puudumine on loonud väära ettekujutuse, et tänapäeva infosüsteemide sissetungi tõrjeseadmed suudavad vastu panna tuntud rünnetele. Stonesoftis läbiviidud uurimistööd on näidanud, et enamik seadmeid on ikkagi haavatavad ka kirjandusest tuntud ründemeetoditega. Tuntud ja tõrjeseadmete poolt tõrjutavate ründemeetodite kombineerimisel võib rünnak õnnestuda sellele vaatamata, et ründekimbu üksikute elementide ründed on seadme poolt tõrjutavad.Loengu lõpetavad demonstratsioonid, mis näitavad turuliidritite tõrjeseadmete haavatavust.

Avalik loeng toimub 27. oktoobril algusega kell 14.00 IT Kolledžis, Raja 4C, auditoorium 314

Ürituse viib läbi Stonesoft ärilahenduste juht Klaus Majewski. Klaus Majewskil on üle 14 aastane kogemus arvutivõrkude turvalisuse alal. Oma karjääri jooksul on töötanud Stonesofti mitmetel ametikohatadel tootejuhtimisest kuni turustamiseni. Hr Majewski omab arvutiteadustes M.Sc. kraadi Helsingi Tehnikaülikoolis.

Palume registreeruda SIIN.

Info edastas:

Sigrid Tammiste

IT Kolledži turundusjuht

sigrid@itcollege.ee

Tel. 6285 817