TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledžis toimub vaba tarkvara suurüritus Akademy 2012

15. juuni 2012  Pressiteated

30. juunist kuni 1. juulini 2012 toimub IT Kolledžis üleeuroopaline vaba tarkvara konverents Akademy 2012, mis toob Tallinna kokku ligi 500 vaba tarkvara entusiasti erinevatest maailma riikidest (ka väljastpoolt Euroopat).

“Tegemist on igal aastal Euroopa tähtsamates linnades toimuva vaba tarkvara suurüritusega”, selgitas ALVATALi juhatuse liige Laur Mõtus. “Akademy toob Tallinnasse rea vaba tarkvara tippspetsialiste, keda on kindlasti huvitav kuulata nii IT Kolledži tudengitel kui ka kohalikel IT-tegijatel. Üliõpilastele peaks eriti huvi pakkuma võimalus osaleda järgneva nädala jooksul asjatundjate poolt läbiviidavates töötubades ning seal erinevaid kasulikke oskusi omandada.”

Üritust korraldab Saksamaal tegutsev KDE Sihtasutus (KDE e.V.) koostöös Eesti Avatud Lähtekoodiga ja Vaba Tarkvara Liiduga (ALVATAL) ja Eesti Infotehnoloogia Kolledžiga. Konverentsile järgneb veel viis päeva (02.07. – 06.07) väiksemaid töötubasid ja praktilisi õppetunde.

Osalemine nii konverentsil kui järgnevatel päevadel on tasuta.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž (EIK) on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mis on tegutsenud 12 aastat. IT Kolledžis on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide arendus, IT süsteemide administreerimine ja Infosüsteemide analüüs.

Akademy 2012 kohta leiab lisainfot aadressilt http://akademy.kde.org

Lisainfo:

Laur Mõtus, ALVATAL (ürituse Eesti-poolne peakorraldaja)
GSM +372 56 656 134
info@alvatal.ee

Kaido Kikkas, Eesti Infotehnoloogia Kolledži dotsent
GSM +372 50 64 464
kaido@itcollege.ee

Info edastas:

Sigrid Tammiste
IT Kolledži turundusjuht
tel. +372 628 5817
sigrid.tammiste@itcollege.ee