TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Ilmunud on IT Kolledži esimene koolileht UpDate!

Täna nägi ilmavalgust IT Kolledži ajaloo esimene koolileht UpDate, mis suunatud kõigile kooli tudengitele, vilistlastele, õppejõududele ja töötajatele. Leht hakkab ilmuma kord kuus (va suvel) ning esialgu veebiformaadis.

Esimes numbris tehakse pikem intervjuu õppejõud Kristiina Hakkiga, räägitakse viimastest tehnikauudistest, oma sõna saavad kooli organisatsioonid ning uuritakse ka ühe vilistlase tegevusi pärast kooli. Loomulikult ei jää lehest välja ka kooli huumor ning palju muud huvitavat.

Lehe esimese numbriga saab tutvuda SIIN.

Toimetus ootab kõigilt lugejatelt kaastööd ja aktiivset koostööd, kirjutage meile aadressil: toimetus@itcollege.ee

Viimased uudised ja lehe tegemised üleval ka facebooki lehel: www.facebook.com/eikupdate