TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

E-riigi JUHTIMISTEATER – infoühiskonnast, e-teenustest ja projektijuhtimisest

04. nov. 2014  Pressiteated Uudised

JuhtimisteaterIT Kolledž kutsub Sind osa saama täiesti teistmoodi koolituselamusest E-riigi JUHTIMISTEATRIST, mis räägib infoühiskonnast, e-teenustest ja projektijuhtimisest. Juhtimisteater on koolituse ja teatri vahendite süntees, õpetlik näitemäng koos selgitava koolituse ja analüüsiga.

Juhtimisteatri lavastus jälgib ühe hea IKT projekti idee käekäiku, kus mängitakse läbi kriitilise tähtsusega situatsioone IKT rakendamisest avaliku sektori teenuste osutamisel – kuidas idee sünnib ja areneb, kuidas tekivad takistused ja kuidas neid takistusi ületada. Juhtimisteater mängib reaalset lugu e-lastehoiu teenuse arendusest, mis algas suure hooga, kuid vaibus ametkondade koostöö vähesuse ja seaduste jäikuse tõttu.

„Lavastus hõlmab kõiki huvigruppe – idee autoreid, tellijaid, teostajaid, rahastajaid, poliitikuid ja teenuse kasutajaid,“ selgitas Juhtimisteatri lektor Margus Püüa. „Ootame osalema kõiki inimesi, kes tahaksid ideede, koostöö ja ettevõtlusega kaasa aidata infoühiskonna arengule Eestis,“ lisas Püüa.

Juhtimisteatri lektor Heiti Pakk tõi esile, et „Juhtimisteatris on võimalus õppida reaalsetest ettevõtete ja organisatsioonide projektide juhtimise kogemusest ning võimalus näha, kui vähesest piisab, et asjad muutuksid“.

Eesti Infotehnoloogia Kolledži täiendusõpe korraldab koolitusi IT valdkonnas töötavatele spetsialistidele kasutades IKT kaasaegset õppetehnoloogilist baasi.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). IT Kolledžis on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 920 õppuri. IT Kolledžist on suundunud Eesti IT tööjõuturule 710 IT spetsialisti.

 

Vaata Juhtimisteatri plakatit!

Juhtimisteatri kava ja piletite broneerimine.

 

Lisainfo:

Signe Ventsel, täiendusõppe programmijuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
+372 6285 833
signe.ventsel@itcollege.ee
www.itcollege.ee/koolitused

Professionaalne IT töötaja tagab organisatsiooni edu!