TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Avalik loeng: IT Kolledžist edukaks IT-ettevõtjaks

Teisipäeval, 26. mail kell 14.00 peavad IT Kolledži vilistlased ja mobiiliäppe testiva ettevõtte Testlio asutajad Kristel Viidik ja Marko Kruustük avaliku loengu teemal „IT Kolledžist edukaks IT-ettevõtjaks“.

Loengus räägivad mobiiliäppe testiva iduettevõtte asutajad enda ja oma ettevõtte Testlio eduloost. Kuidas saada edukaks ettevõtjaks? Iduettevõtja rõõmud ja mured. Kuidas mõjutas õppimine IT Kolledžis nende edaspidist karjääri? Kuidas testitakse Testlios mobiiliäppe ja kuidas saada tarkvaratestijaks?

Kristel Viidik lõpetas 2011. aastal IT Kolledži IT süsteemide arenduse õppekava ja Marko Kruustük on IT Kolledži esimese lennu vilistlane, lõpetades 2003. aastal Infotehnoloogia süsteemide õppekava.

Testlio (https://testlio.com/) võitis 2013. aasta jaanuaris Angelhacki võistluse, mille näol on tegemist maailma suurima hackathoni (idee kiire teostamise) võistlusega. Testlio on nimetatud Top 10 Eesti startupide hulka.

Avalik loeng toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314.
Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud rakenduskõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). IT Kolledžis on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus, Infosüsteemide analüüs ja alates 2015. aasta sügisest uuel ingliskeelsel õppekaval Cyber Security Engineering (Küberturbe tehnoloogiad). Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 830 õppuri. IT Kolledžist on suundunud IT tööjõuturule 728 IT spetsialisti.

SALVESTUS: IT Kolledžist edukaks IT-ettevõtjaks

Info edastas:

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel +372 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee
www.itcollege.ee
www.facebook.com/itcollege.ee
twitter.com/itcollege_ee
www.youtube.com/estonianitcollege