TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Diplomitööde kaitsmised IT Kolledžis 17.-19. jaanuar 2017

17.-19. jaanuar 2017 toimub IT Kolledžis diplomitööde kaitsmine õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Otseülekannet diplomitööde kaitsmistest saab vaadata IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee.

Eesti Infotehnoloogia Kolledži diplomitööde kaitsmiste ajakava ja komisjonide koosseis:

Teisipäev, 17. jaanuar kell 9.00-14.00, ruum 316, õppekavad IT süsteemide arendus, Infosüsteemide analüüs.
Komisjoni esimees: Valdo Praust
Komisjoni koosseis: Toomas Lepikult, Priidu Paomets, Maili Markvardt, Lauri Võsandi

Kolmapäev, 18. jaanuar kell 9.00-13.00, ruum 316, õppekava IT süsteemide administreerimine.
Komisjoni esimees: Avo Ots
Komisjoni koosseis: Andres Septer, Nadežda Furs, Roman Kuchin, Toomas Lepikult

Neljapäev, 19. jaanuar kell 9.00-13.00, ruum 316, õppekava IT süsteemide arendus.
Komisjoni esimees: Valdo Praust
Komisjoni koosseis: Andres Käver, Priidu Paomets, Linnar Viik, Märt Kalmo

DIPLOMITÖÖDE TEEMAD JA AUTORID

2016. aasta üliõpilaste teadustööde riiklikul konkursil, rakenduskõrgharidusõppe ja bakalaureuseõppe üliõpilaste astmes, pälvis esimese preemia, loodusteaduste ja tehnika valdkonnas, IT Kolledži XIV lennu vilistlane Jaanus Kääp diplomitööga „Koodikatte võrdlemise vahendi loomine Windowsi x86 arhitektuuri suletud koodiga rakendustele“ („Implementing Code Coverage Comparison Tool for Windows x86 Architecture Based Closed Source Applications“).
Diplomitöö juhendajat Elar Lang`i tunnustati tänukirjaga 2016. aasta üliõpilaste teadustööde riiklikul konkursil esimese preemia pälvinud teadustöö juhendamise eest. Elar Lang on IT Kolledži VIII lennu vilistlane, kes lõpetas 2010. aastal cum laude IT süsteemide administreerimise õppekava.
2016. aasta kevadel tunnustati Jaanus Kääp`i diplomitööd Rakenduskõrgkoolide Rektorite Nõukogu (RKRN) stipendiumiga – Parim rakenduskõrgkooli lõputöö 2016.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud rakenduskõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). IT Kolledžis saab omandada rakendusliku kõrghariduse õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus, Infosüsteemide analüüs ja ingliskeelsel õppekaval Cyber Security Engineering (Küberturbe tehnoloogiad). Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 1030 õppuri. IT Kolledži kaasaegses õppehoones jagavad teadmisi oma ala parimad professionaalid.

 

Info edastas:

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel +372 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee
www.itcollege.ee
www.facebook.com/itcollege.ee
www.facebook.com/estonianitcollege
https://twitter.com/itcollege_ee
www.youtube.com/estonianitcollege

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
www.hitsa.ee