TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

TTÜ avatud uste päeval tutvustatakse abiturientidele põhjalikult uuendatud erialasid ning uuendusi sisseastumisel

19. veebr. 2018  Pressiteated Uudised

27. veebruaril on Tallinna Tehnikaülikoolis avatud uste päev, kus gümnasistidele tutvustatakse uuendatud õppekavu ning võimalust teha sisseastumiskatseid enne suve. 

Avatud uste päeval saab oma silmaga näha, kui kaugele on arendatud TTÜ juubeliks valmiv iseauto, saab ka modelleerida liiklust ning valmistada betooni. Ventilatsioonilaboris „Club Fresh Air“ demotakse õhuvahetust siseruumides.

Samuti saab teada, kuidas on seotud haridus ning investeerimisedukus, millised on uusimaid arenguid tuumafüüsikas ning kliimamuutuste uurimisel.

Ekskursioonid viivad külalisi ülikooli laboritesse, õppehoonetesse, ühiselamutuppa, palju arhitektuuriauhindu võitnud raamatukokku, Mektory majja ning spordihoonesse.

Töötubadesse ja loengutele ning ekskursioonidele saab registreeruda SIIN

Avatud uste päeval tutvustatakse ka uusimat muudatust sisseastumisel – esimest korda TTÜ ajaloos saab sisseastumiskatseid mitmetele erialadele teha juba nüüd. Näiteks märtsikuus saab teha 11 esimese astme eriala sisseastumiskatseid. Katsetele saab registreeruda 9. märtsil kella 16-ni TTÜ veebis. Selle muudatuse eesmärgiks on anda edukale sisseastujale kindlustunne sissesaamise osas juba enne suve.

Tehnikaülikoolis saab õppida inseneri-, IT, majandus- ja loodusteaduskonnas ning Eesti Mereakadeemias ning just avatud uste päeval saab infot õppekavade, teaduskondade- ja sisseastumistingimuste kohta. Vastuvõtt tehnikaülikooli on lävendipõhine. See tähendab, et kui konkursitingimused on täidetud, on õppekoht garanteeritud.

Kokku saab sel aastal valida 34 bakalaureuse-, integreeritud ja rakenduskõrgharidusõppe eriala vahel. Uued ja laiapõhjalised õppekavad on paindlikud – õpingute alguses pööratakse rohkem tähelepanu üldistele teadmistele ning kitsam spetsialiseerumine toimub hiljem.

Sisseastumisavaldusi TTÜ erialadel õppimiseks saab esitada sisseastumise infosüsteemis www.sais.ee  25. juunist kuni 4. juuli kella 15.00ni. Esimese astme vastuvõetute nimekirjad avalikustatakse 13. juulil, magistriõppe nimekirjad 11. juulil 2018.

Lisainfo avatud uste päeva kohta: www.ttu.ee/aup

Liitu avatud uste päevaga ka Facebookis.

Allikas: TTÜ veebileht

 

Tule TTÜ avatud uste päevale ja osale kindlasti TTÜ IT teaduskonna põnevates töötubades!

Lisaks eelregistreerimisele saab TTÜ IT teaduskonna töötubadesse end kirja panna pool tundi enne töötoa algust kohapeal, seni kuni kohti jätkub.

Töötoad TTÜ IT Kolledžis, aadressil Raja 4C, Tallinn:
• 12:00-13:30 Arduino kontrolleri programmeerimine, ruum 217
• 14:00-15:30 Terviseandmete monitooring ja analüüs, ruum 217
• 14:00-15:30 MicroPython ehk mikrokontrollerite programmeerimine Pythoniga, ruum 221
• 14:00-15:30 Mobiilimängu loomine, ruum 317
• 14:00-15:30 Sumorobotite programmeerimine, ruum 319

Kell 12:00-13:00 ja 13:30-14:30 toimuvad VIRTUAALREAALSUSE töötoad Mektory virtuaalreaalsuse laboris aadressil Raja 15, Tallinn, ruum 035.

#ttu #itteaduskond #itcollege #OleÜksVersioonParemSina