TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Robotex ja Teeviit afterparty

26. jaan. 2011  Pressiteated

Kolmapäeval, 2. veebruaril algusega kell 18:00 toimub IT Kolledži IV korrusel Robotex ja Teeviit afterparty.

IT Kolledži Robootikalubi saavutas 2010.a. detsembris Robotex juubeliüritusel kaksikvõidu: I koht kuulus robot Neve võistkonnale ja II kohale tulid Madistajad. Tunnustame tublisid tegijaid Kristjan Mölder, Valdur Kaldvee, Mikk Pärast, Tiia Tänav, Tiina Laast, Allan Vein, Madis Toom ja Janek Sarjas. Suurimad tänud klubi juhendajale Margus Ernits. Täname kõiki robootikalubi esindajaid ja võidule kaasaaidanud abitiimi, kes on väga oodatud oma muljeid jagama.

Samuti ootame kõiki Teeviidal osalenuid, et veelkord tänada osavõtu eest noortemessil.

Robootikute ja Teeviit 2010 osalejate nimel kutsume osalema kogu kolledžipere üliõpilaskonda ja personali.

Kohtumiseni!