TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledž alustab kaheteistkümnendat koolitushooaega uute ja kasulike koolitustega

09. okt. 2011  Täiendusõpe Uudised

Sellest sügisest leiab Eesti Infotehnoloogia Kolledži täiendusõppe koolituskalendrist „Sissejuhatus Apple-i mobiili tehnoloogiatesse kasutades iPhone-i“, millise lektoriks on noor USA-s väljaõppe saanud õppejõud Kristen Poola. Õppetöö toimub mobiilseadmete tarkvaraarenduse laboris, kus on võimalik õppida praktilist tarkvaraarendust Android, iOS (iPad, iPhone, iPod Touch), Maemo/MeeGo ja Windows Phone 7 operatsioonisüsteemidele.

7. oktoobril algab taaskord IPv6 intensiivkursus. IPv6 kursusele on oodatud kõik huvilised, kes soovivad omandada teadmisi IP protokolli viimasest versioonist. Eelkõige on kursus suunatud võrgu- ja serveriadministraatoritele, et omandada teadmised IPv6 võrguseadmete seadistamiseks. Lisaks pööratakse tähelepanu ka IPv6 võrkude turvalisuse aspektidele.

Veel leiab põnevatest pakkumistest 27. oktoobril algava „Disaini mustrite“ koolituse, kus saab õppida head tarkvaradisaini. „Disaini mustrite“ kursusel kasutatakse objekt-orienteeritud programmeerimist, disaini mustreid ja teisi olulisi aspekte. Vajalikke teadmisi võivad tulla omandama algajad, samas antakse palju kasulikke vihjeid ja nõuandeid ka kogenumatele tarkvaraarendajatele.

Täiendusõppe koolitused ja registreerimisinfo leiab kodulehelt www.itcollege.ee/koolituskalender või saates e-kirja aadressile signe.ventsel@itcollege.ee.

Samuti kestab viimaseid päevi vastuvõtt IT Kolledži kaugõppe erialadele: IT süsteemide administreerimine ja IT süsteemide arendus. Sisseastumisdokumente saab esitada kuni 20. Septembrini 2011. Vaata lisa www.itcollege.ee/sisseastujale.

Lisainfo:

Signe Ventsel

IT Kolledži täiendusõppe programmijuht

E-post: signe.ventsel@itcollege.ee

Tel. 628 5833

www.itcollege.ee/taiendusope

Teate koostas:

Sigrid Tammiste

IT Kolledži turundusjuht

E-post: Sigrid.Tammiste@itcollege.ee

Tel 6285 817

www.itcollege.ee