TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Robotex 2011

01. nov. 2011  Teated tudengitele Uudised

26. ja 27. novembril toimub Tallinna Tehnikaülikooli Spordihoones Robotex 2011.

Ka seekord toimub traditsiooniline robotite jalgpall, kus võistlevad IT Kolledži robootikaklubi robotid. Jalgpalli võistlus peetakse maha 27. novembril.

Kolledži robotid on kümne aastase ajalooga võistlusel saavutanud nii kaksik- kui kolmikvõitusid. Sellelgi aastal ei lepita vähemaga. Robotex 2010 võistlusel saavutasid IT Kolledži meeskonnaliikmed esikohad.

Robootikaklubis kohtuvad aastaringselt vilistlased ja tudengid, et anda endast parim iga-aastasel robotite võistlusel. Robootika ei ole ainult meestemaailm, vaid siiani on edukalt kaasalöönud naistudengid. Möödunud aastal teisele kohale tulnud võistkonna Madistajate liige Tiia Tänav õpetab tänavu juba endast nooremaid.

Robotex 2010 võistlusel osalesid robotid Hal, Tont, Madistajad ja esikoha saavutanud Neve. Võidumeeskonda kuulusid Kristjan Mölder, Valdur Kaldvee ja Mikk Pärast. Teisele kohale tulnud Madistajad tiimi esindasid Allan Vein, Madis Toom, Janek Sarjas, Tiia Tänav ja Tiina Laast.

Robotex 2010 ülejäänud osavõtjad olid Meelis Tamm, Andrus Reedla, Martin Lensment, Mihkel Sokk , Silver Kuusik – meeskond Hal, Miina Sikk, Indrek Tamm, Reigo Männiste, Erik Kaju, Oliver Soom – robot Tont, töötubasid viisid läbi Mikk Mangus, Siim Soe, Tiit Ojamets ja Mauno Pihelgas. Täname ka abilisi ja vilistlasi Katrin Loodus, Ave Hüüs, Kardo Kallis, Mart Mangus, Mikk Mangus, Renno Reinurm, Sergei Podust, Mauno Pihelgas ja Kristiina Kaarna.

Robootikaklubist saab vaadata videolõiku kevadel eetris olnud saatest Kooliproov.

Suured tänud kõigile varasematel Robotex võistlustel kaasalööjatele, vastupidamist robootikaklubi eestvedajale ja juhendajale Marguse Ernits. Jääme ootama selleaastaseid saavutusi!

Teate edastas:

Sigrid Tammiste

IT Kolledži turundusjuht

sigrid@itcollege.ee 

Tel. 6285 817