TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledž võidutses Robotexil

28. nov. 2011  Teated tudengitele Uudised

Eile toimunud rahvusvahelisel robotite võistlusel Robotex 2011 võidutsesid IT Kolledži jalgpallirobotid. Kõik kolm auhinnalist kohta toodi kolledžisse, kus pikaajalise õppejõu ja robootikaklubi juhendaja Margus Ernitsa eestvedamisel on valminud kõrgetasemelised robotid.

Lõppenud Robotex võistlusel saavutasid IT Kolledži robotid Madistajad esikoha, teine koht kuulus tublile rebaste võistkonnale Peeter ja kolmas koht juba mitmendat aastat Robotexil võidutsenud Neve võistkonnale. IT Kolledž tunnustab kõiki meeskondi ja korraldab tänupeo kõikidele osalejatele. Väga hea tulemuse saavutas ka kolledži neljas meeskond robotiga Palmer, mis kaotas napilt ühe punktiga TÜ robotile N9-bot neljanda koha.

IT Kolledži robootikaklubi sponsoriks on Helmes – 20-aastase tegevusajalooga tarkvaraarendusettevõte, kus nutikad noored insenerid leiavad väärilise rakenduse ärikriitiliste infosüsteemide arendamisel pärast õpingute lõpetamist.

Täname klubiliikmeid, juhendajat Margus Ernits ja AS-i Helmes robootikaklubi toetamise eest!

Info edastas:
Sigrid Tammiste
IT Kolledži turundusjuht
Tel. 6285 817
sigrid@itcollege.ee
www.itcollege.ee