TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledzi õppejõud valiti Eesti Kõrghariduse Kvaliteediagentuuri hindamisnõukogu liikmeks

08. veebr. 2012  Pressiteated

IT Kolledži õppejõud Jaanus Pöial valiti Eesti Kõrghariduse Kvaliteediagentuuri (EKKA) hindamisnõukogu liikmeks. Sihtasutuse Archimedes nõukogu kinnitas 3.veebruaril 2012 EKKA uue hindamisnõukogu koosseisu.

Eesti Kõrghariduse Kvaliteediagentuuri hindamisnõukogusse kuuluvad: Andres Tali, Ants Sild, Anu Toots, Hardi Tullus, Jaanus Pöial, Jakob Kübarsepp, Kalev Sepp, Madis Lepik, Olav Aarna, Sulev Mäeltsemees, Tanel Sits, Tõnis Karki ja Tõnu Meidla.

EKKA hindamisnõukogusse kuuluvad eksperdid kõrghariduse ja kõrghariduse kvaliteedikindlustuse valdkonnast. Hindamisnõukogus on igast õppevaldkonnast vähemalt üks ekspert.Hindamisnõukogu peamisi ülesandeid on kõrgkoolide institutsionaalse akrediteerimise ja õppekavagruppide kvaliteedihindamise otsuste vastuvõtmine.

Vaata lisainfot: http://ekka.archimedes.ee/uudised/eesti-korghariduse-kvaliteediagentuuri-uus-hindamisnoukogu

Info edastas:

Sigrid Tammiste

IT Kolledži turundusjuht

Tel. 6285 817