TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Tule IT Kolledži Uudishimupäevale!

15. veebr. 2012  Pressiteated

Huvitatud IT Kolledžist? Uudishimupäeva plakat – vaata, prindi, saada sõbrale!

Registreerumine töötubadesse toimub SIIN.

20. märts 2012, kell 11.30-15.30

Koht: Raja 4C, Tallinn

IT Kolledž kutsub Uudishimupäevale, mille raames toimuvad põnevad töötoad, viiakse läbi ekskursioon õppehoones ja tutvutakse õppimisvõimalustega.

Sel aastal viiakse läbi neli töötuba, kus saab proovida kätt sumorobotite programmeerimises, arvutikaabli punumises, tutvuda erinevate operatsioonisüsteemidega ja valmistada IT Kolledži tudengite juhendamisel foto- ja videokampaania “Kõik on IT” jaoks videoklippe. IT Kolledž osaleb partnerina Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) projektis „IKT erialade populariseerimine atraktiivsete teavitusürituste kaudu“. Samal ajal toimuvad Euroopa e-oskuste nädala raames konkursid jaanuarist kuni maini.

Uudishimupäevale on oodatud kõik, kes soovivad jätkata õpinguid IT-erialadel. IT Kolledž annab praktilise rakendusliku kõrghariduse IT süsteemide administreerimise, IT süsteemide arenduse, Infosüsteemide analüüsi ja Tehnosuhtluse õppekavadel. Oodatud on ka uudishimulikud, kes soovivad veeta lihtsalt ühe põneva päeva IT Kolledžis.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž (EIK) on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mis on tegutsenud 11 aastat. IT Kolledži neljal õppekaval õpib päevases, õhtuses ja kaugõppes kokku üle 850 õppuri.

Lisainfo:

Sigrid Tammiste, turundusjuht

Eesti Infotehnoloogia Kolledž

Tel +372 628 5817

E-post: Sigrid.Tammiste@itcollege.ee