TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledži aastatoetajaks sai Baltic Computer Systems AS

17. mai 2012  Pressiteated

Eesti Infotehnoloogia Kolledži (EIK) nõukogu valis IT Kolledži aasta toetajaks Baltic Computer Systems`i (BCS). Baltic Computer Systems AS toetas IT Kolledži stipendiumifondi ning kinkis kõikidele IT Kolledži töötajatele ning tudengitele F-Secure Mobile Security kasutusõiguse.

2011. aasta toetajaks nimetatud BCS tunnustamine toimub IT Kolledži lõpuaktusel 15. juunil 2012.a.

IT Kolledži Aasta toetaja aunimetus omistatakse aasta jooksul suurima raha või vara annetuse teinud isikule või ettevõttele. 2010. aastal sai Aasta toetajaks Telegrupp OÜ.

IT Kolledži stipendiumiprogrammiga toetatakse noori andekaid tudengeid, kes soovivad omandada infotehnoloogia- ja telekommunikatsiooni-alast kõrgharidust.

IT Kolledž on siiralt tänulik kõigile toetajatele ja koostööpartneritele, kes kaheteistkümne aasta jooksul on toetanud IT Kolledži jätkuvat arengut ning ootab toetajate ridadesse täiendavaid partnereid.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž (EIK) on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mis on tegutsenud 12 aastat. IT Kolledžis on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide arendus, IT süsteemide administreerimine, Infosüsteemide analüüs ja Tehnosuhtlus.

Info edastas:

Sigrid Tammiste
IT Kolledži turundusjuht
E-post: sigrid@itcollege.ee
Tel. 628 5817