TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledž ootab tudengikandidaate infotundi

22. mai 2012  Pressiteated

4. juunil 2012 kell 16.00 toimub IT Kolledžis, Raja 4C, r. 316 sisseastujatele infotund.

Sel aastal toimub vastuvõtt IT Kollledži kolmele õppekavale: IT-süsteemide administreerimine, IT-süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Dokumente saab esitada sisseastumise infosüsteemi SAIS kaudu riigieelarvelistele õppekohtadele 26. juuni – 11. juuli 2012 ja riigieelarvevälistele õppekohtadele 26. juuni – 18. juuli 2012.

IT Kolledžis omandatakse kolme aastaga rakenduslik IT-alane kõrgharidus, mis annab head väljavaated tulevase erialase töö leidmiseks. IT Kolledžil on pikaajaline koostöövõrgustik info- ja kommunikatsioonitehnoloogia ettevõtetega, kus tudengid käivad tegemas ettevõttepraktikat.

Infotunnist toimub reaalajas otseülekanne kolledži veebilehelt. Õppekavadest annavad ülevaate IT Kolledži õppejõud. Infotehnoloogia sektori tuleviku väljavaateid tutvustab IT Kolledži rektor Tiit Roosmaa ja sisseastumistingimustest räägib lähemalt vastuvõtu spetsialist Dagmar Tamme.

Vaata lisainfot: https://www.itcollege.ee/sisseastujale/sisseastumistingimused

Eesti Infotehnoloogia Kolledž (EIK) on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mis on tegutsenud 12 aastat. IT Kolledžis on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide arendus, IT süsteemide administreerimine ja Infosüsteemide analüüs.

Vaata infotunni salvestust:

Lisainfo:

Dagmar Tamme
õppetöö spetsialist
E-post: dagmar.tamme@itcollege.ee
Tel. 628 5830
skype vastuvott_itcollege

Info edastas:

Sigrid Tammiste
IT Kolledži turundusjuht
E-post: sigrid@itcollege.ee
Tel. 628 5817