TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Tule IT Kolledžisse kaugõppe infotundi!

23. juuli 2012  Uudised

IT Kolledžis toimub 5. septembril 2012 kell 16:00 auditooriumis 316 sisseastumishuvilistele infotund. Kaugõppesse saab sisseastumisdokumente esitada 10. – 18. septembrini 2012 õppekavadele IT süsteemide administreerimine ja IT süsteemide arendus.

Infotunnist toimub reaalajas otseülekanne kolledži veebilehelt. IT Kolledžist annab ülevaate rektor Tiit Roosmaa, õppekavasid tutvustavad õppekavade juhid ning sisseastumistingimustest räägib lähemalt vastuvõtu spetsialist Dagmar Tamme.

Administreerimise õppekaval omandatakse põhjalikud teadmised IT süsteemide (serverid, teenused, võrgud) turvalisest juurutamisest ja haldamisest. Arenduse õppekava lõpetajad saavad teadmised programmeerimiskeeltest, kes asuvad tööle arvutissüsteemide arendusmeeskondades.

Kaugõpe on õppevorm, kus 75% õpingutest, suhtlusest ja testidest läbitakse üle interneti. Vastuvõtt toimub tasulistele õppekohtadele. Vaata  lähemalt IT Kolledži veebilehelt www.itcollege.ee/sisseastujale ja www.itcollege.ee/kaugope.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž (EIK) on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mis annab rakenduslikku kõrghariduse IT süsteemide arenduse, IT süsteemide administreerimise, Infosüsteemide analüüsi ja Tehnosuhtluse erialadel.

REGISTREERI INFOTUNDI

Lisainfo:

Dagmar Tamme, õppetöö spetsialist
Tel 6285 830
E-post: info@itcollege.ee
Skype me: vastuvott_itcollege

Teate koostas:

Sigrid Tammiste, turundusjuht
EITSA/Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel 6285 817
E-post: Sigrid.Tammiste@itcollege.ee