TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Max Ogden USA-st peab IT Kolledžis avaliku loengu teemal “A Node.js Case Study: How collaboration works in a large open source community”

Reedel, 21. septembril kell 11:00 toimub IT Kolledži avalike loengute sarjas 29. loeng. USAst pärit Max Ogden saabub üheks päevaks Tallinnasse ja peab IT Kolledžis avaliku loengu teemal “A Node.js Case Study: How collaboration works in a large open source community”. Loengut modereerib Henri Laupmaa.

Loeng on inglise keeles ja toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 316. Huvilistel palume registreeruda SIIN.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee

Lisainfo: http://maxogden.com/

IT Kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni vallast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja telekommunikatsiooni tehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Loengud ei ole mõeldud firma või toote tutvustusena ega marketingiüritusena. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele. Hiljem on võimalik jälgida loengu salvestust IT Kolledži veebilehel (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

IT Kolledž on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, kus on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes ligi 900 õppurit, nendesti ligi pooled riigieelarvelistel õppekohtadel. Kümne aasta jooksul on IT Kolledžist suundunud Eesti IT tööjõuturule 571 IT spetsialisti.

Info edastas:

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia SA / Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel 6285 817
E-post: Marje.Meenov@itcollege.ee