TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Fujitsu Nordic tehnoloogiadirektor Glen Koskela peab IT Kolledžis avaliku loengu teemal “Nature of the IT industry is tough, its trends and innovations are cool”

Teisipäeval, 23. oktoobril kell 16:00 toimub IT Kolledži avalike loengute sarjas 30. loeng. Fujitsu Nordic tehnoloogiadirektor Glen Koskela peab IT Kolledžis avaliku loengu teemal „Nature of the IT industry is tough, its trends and innovations are cool“. Loengut modereerib Niilo Saard, kes on Fujitsu Eesti kliendi- ja partnerlussuhete direktor ning ettevõttes töötanud ligi 20 aastat selle loomisest alates.

Loeng on inglise keeles ja toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 316. Huvilistel palume registreeruda SIIN.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee

Lühikokkuvõte / Short Summary:
IT is not just about engineering but offers job opportunities in versatile business functions. These are special features of the industry that the IT branch rarely talks about. We’ll first look at some tough characteristics and fundamental conditions that make a company survival hard. Then we focus on a number of profound, disruptive, rule-breaking changes, and transformative and irresistible forces taking place today, like mobile, cloud, social and big data. These will alter the way that businesses – and even cities and whole societies – operate. We examine select key developments and explain why they are so important – and provide view on the innovations shaping the future.

Glen Koskela, Chief Technology Officer of Fujitsu Nordic
Loe lisaks: http://www.fujitsu.com/global/about/tech/cto/fi/

IT Kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni vallast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja telekommunikatsiooni tehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Loengud ei ole mõeldud firma või toote tutvustusena ega marketingiüritusena. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele. Hiljem on võimalik jälgida loengu salvestust IT Kolledži veebilehel (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

IT Kolledž on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, kus on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes 963 õppurit, nendesti ligi pooled riigieelarvelistel õppekohtadel. Kümne aasta jooksul on IT Kolledžist suundunud Eesti IT tööjõuturule 571 IT spetsialisti.

 

Lisainfo:

Anneli Lille, Personalijuht/HR Manager
Fujitsu Services Eesti
Tel +372 6272 308
Mob +372 53 422 896
E-post: Anneli.Lille@eefujitsu.com
www.fujitsu.com/ee/

Info edastas:

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia SA / Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel +372 6285 817
E-post: Marje.Meenov@itcollege.ee
www.eitsa.ee
www.itcollege.ee