TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

UUDISHIMUPÄEV IT Kolledžis 21.03.2013

05. märts 2013  Uudised

Oled huvitatud IT Kolledžist? Tule neljapäeval, 21.03.2013 kell 12:00 Uudishimupäevale, kus toimuvad põnevad töötoad, viiakse läbi ekskursioon õppehoones ja tutvutakse õppimisvõimalustega.

Uudishimupäevale on oodatud kõik, kes soovivad jätkata õpinguid IT-erialadel. IT Kolledž annab praktilise rakendusliku kõrghariduse IT süsteemide administreerimise, IT süsteemide arenduse ja Infosüsteemide analüüsi õppekavadel. Oodatud on ka uudishimulikud, kes soovivad veeta lihtsalt ühe põneva päeva IT Kolledžis.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, kus õpib päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 860 õppuri. Kümne aasta jooksul on IT Kolledžist suundunud Eesti IT tööjõuturule 585 IT spetsialisti.

Täpsem ajakava ilmub peagi siin: www.itcollege.ee/uudishimupaev

Lisainfo:

Marje Meenov, turundusjuht
Tel 6285 817
E-post: Marje.Meenov@itcollege.ee