TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledži tudengileht UpDate teine number

Meil on hea meel teieni tuua IT Kolledži teine tudengileht UpDate. UpDate teine number on pühendatud IT Kolledži üliõpilasesinduse valimistele – tutvustame kandidaate ja oma meenutusi jagavad ka endised IT Kolledži üliõpilasesinduse presidendid. Lisaks saame tuttavaks meie persooniloo kangelanna Leele Laupaga! Loomulikult jagame erinevaid IT-teadmisi ning palju muud huvitavat!

Tutvu värske lehega SIIN.

Seoses üliõpilasesinduse valimistega oleme avanud oma facebooki lehel kandidaatide küsimuste-vastuste vooru! Et tulevastelt ÜE liikmetelt rohkem infot saada, külasta meie facebooki lehte www.facebook.com/EIKUpDate!

Soovime teile mõnsat lugemist sel ilusal kevadperioodil!

Alati Sinu,
UpDate toimetus
E-post: toimetus@itcollege.ee