TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Intelligent Community Forum asutaja John Jung peab IT Kolledžis avaliku loengu

Teisipäeval, 2 aprillil kell 16:00 toimub IT Kolledžis avalike loengute sarjas 32. loeng. Intelligent Community Forum asutaja John Jung peab IT Kolledžis avaliku loengu teemal „Intelligent Community Forum: objectives, awards programs and the Top 7 of the Year 2013“. Loengut modereerib Tallinna Linnakantselei IT direktor Väino Olev.

Intelligent Community Forum (ICF) tunnustas Tallinna linna viiendat korda kui üht maailma seitsmest (Top7) kõige innovaatilisemast kogukonnast. Saadud tunnustus Top7 on teine etapp rohkem kui 400 konkurendi omavahelises jõukatsumises „Intelligent Community of Year 2013“ tiitlile.

Avalik loeng on inglise keeles ja toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 316. Huvilistel palume registreeruda SIIN.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee

IT Kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni vallast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja telekommunikatsiooni tehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Loengud ei ole mõeldud firma või toote tutvustusena ega marketingiüritusena. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele. Hiljem on võimalik jälgida loengu salvestust IT Kolledži veebilehel (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

Loe lisaks / Read more:

Intelligent Community Forum https://www.intelligentcommunity.org/

Maailma 7 intelligentsema kogukonna hulgas ka Tallinn

Tallinna linnale omistatud infotehnoloogia-alased tunnustused ja autasud

IT Kolledž on Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse (EITSA) poolt 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, kus on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 860 õppuri, nendesti ligi pooled riigieelarvelistel õppekohtadel.IT Kolledžist on suundunud Eesti IT tööjõuturule 585 IT spetsialisti.

 

Lisainfo:

Väino Olev
Tallinna Linnakantselei IT direktor
Tel 640 4322
E-post: Vaino.Olev@tallinnlv.ee
www.tallinn.ee

Info edastas:
Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia SA / Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel 6285 817
E-post: Marje.Meenov@itcollege.ee
www.eitsa.ee
www.itcollege.ee