TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Partnerpäev IT Kolledžis – Õppimine töökeskkonnas õppekava osana

11. nov. 2013  Pressiteated Uudised

Eesti Infotehnoloogia Kolledž korraldab traditsiooniliselt igal sügisel partnerpäeva, mille fookuses on seekord IT Kolledži tudengite õppimine ettevõttepraktika käigus. Partnerpäeva teemaks on – Õppimine töökeskkonnas õppekava osana. Partnerpäevale oodatakse ettevõtete esindajaid, kes soovivad kaasa rääkida tudengite praktika korralduse tõhustamisest ettevõtetes.

Partnerpäev toimub 21. novembril 2013 algusega kell 9:00. Poolepäevase ürituse sisse mahuvad diskussioon, millist kasu saab ettevõte praktikantidest, millised on võimalikud takistused, millised on õppija kogemused praktikal viibimisest, ülevaade praktikakorraldusest IT Kolledžis ja arutelu.

Koht: IT Kolledž, Raja 4c Tallinn. Ruum 316.

Palume osavõtust teada anda SIIN.

Registreerumise tähtaeg on 14. november 2013.
Osalemine on tasuta. Partnerpäeva läbiviimist toetatakse Euroopa Liidu Sotsiaalfondist.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, kus on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 950 õppuri. IT Kolledžist suundunud Eesti IT tööjõuturule 634 IT spetsialisti.

 

Lisainfo:

Merle Varendi, IT Kolledži kvaliteedijuht
Tel 6285 812
E-post: merle@itcollege.ee

Annika Armipaik-Nukki, IT Kolledži praktika spetsialist
Tel 6285 822
E-post: annika@itcollege.ee