TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Tarkvaraettevõtja Justin Fidler peab IT Kolledžis avaliku loengu teemal “IT ettevõtete võimalused turuniši leidmiseks”

Reedel, 22. novembril kell 12:00 toimub IT Kolledži avalike loengute sarjas 34. loeng. Tarkvaraettevõtja, Sona Systems OÜ president Justin Fidler peab IT Kolledžis avaliku loengu teemal “Finding Market Niche Opportunities for IT Companies”. Loengut modereerib IT Kolledži õppejõud Kaido Kikkas.

„Paljud ettevõtted püüavad olla järgmine Google või Facebook, kuid see on keeruline eesmärk ja vaid mõned üksikud ettevõtted võivad selle kunagi saavutada,“ rääkis Justin Fidler. „Selle asemel uurime avalikus loengus ettevõtete spektri teist otsa: väikeste tarkvarafirmade keskendumist nišiturgudele ning seal kasumisse jõudmist. Paljudele ettevõtetele, eriti väiksemates riikides, on see realistlikum ja ka tulusam eesmärk. Vaatleme ka nišiturgudel kasutatavaid tehnikaid ja turu kasumipotentsiaali määramise võimalusi.“

Avalik loeng on inglise keeles ja toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314. Huvilistel palume registreeruda SIIN.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee.

Justin Fidler on Eesti tarkvarafirma Sona Systems OÜ president. Enne Sona Systems OÜ asutamist töötas ta juhtivatel ametikohtadel erinevates tarkvara-idufirmades USAs. Ta on lõpetanud Carnegie-Melloni ülikooli bakalaureuse ning London Business Schooli magistri kraadiga.

IT Kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni vallast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja telekommunikatsiooni tehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Loengud ei ole mõeldud firma või toote tutvustusena ega marketingiüritusena. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, kus on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 950 õppuri. IT Kolledžist on suundunud Eesti IT tööjõuturule 634 IT spetsialisti.

 

Info edastas:

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee
www.itcollege.ee