TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Matemaatika riigieksami ettevalmistuskursus IT Kolledžis

IT Kolledžis algab 12. veebruaril matemaatika riigieksami ettevalmistuskursus, kus on võimalik matemaatika teadmisi omandada ka e-õppe teel.

Kursus toimub 12. veebruar – 7. mai 2014, kes kohapeal soovivad õppida, siis kord nädalas kolmapäeviti kell 16:00-17:30 toimuvad tunnid IT Kolledžis aadressil Raja 4C, Tallinn.

Lisaks tutvutakse kursusel robootikaga ning otsitakse koos vastuseid küsimustele: Kuidas matemaatikat praktikas rakendada? Mis kasu on valemitest ja võrranditest? Käsitletakse matemaatika praktilist rakendamist robootika näidete abil. Kursus sobib ka üliõpilastele, kelle matemaatikaalased teadmised ja oskused kõrgkoolis õppimiseks täiendamist vajavad.

Kursuse hind on 80 eurot. IT Kolledžisse omafinantseeritavale õppekohale õppima asumisel 2014/2015 õppeaastal tagastatakse õppurile ettevalmistuskursuse tasu.

Lisainfo ja registreerimine: SIIN

Dokumentide vastuvõtt IT Kolledžisse toimub 26. juuni – 4. juuli 2014 päeva- ja õhtuõppe õppekavadele ja 10. – 16. september 2014 kaugõppe õppekavadele. Riigieksamid ei ole IT Kolledžisse sisseastumisel nõutud, kuid laia matemaatika riigieksami (võrdsustatud varasematel aastatel sooritatud matemaatika riigieksamiga) positiivne tulemus annab sisseastumisel kuni ühe lisapunkti (tulemus jagatakse 100-ga ja liidetakse keskharidustunnistuse keskmisele hindele). Loe lähemalt sisseastumistingimuste ja pingerea moodustamise kohta SIIT.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus. IT Kolledžis on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 930 õppuri. IT Kolledžist on suundunud Eesti IT tööjõuturule 634 IT spetsialisti.

 

Matemaatika riigieksami ettevalmistuskursuse PLAKAT

 

Lisainfo:

Signe Ventsel
IT Kolledži täiendusõppe programmijuht
Tel 6285 833
E-post: signe.ventsel@itcollege.ee
www.itcollege.ee/taiendusope/

Info edastas:

Marje Meenov
IT Kolledži turundusjuht
Tel +372 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee