TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

UUDISHIMUPÄEV IT Kolledžis 20.03.2014

23. veebr. 2014  Uudised

Huvitatud IT Kolledžist? Tule neljapäeval, 20. märtsil 2014 kell 12:00 Uudishimupäevale, aadressil Raja 4C, Tallinn. Uudishimupäeval saab end proovile panna põnevates töötubades, uudishimutseda IT Kolledži õppehoones ja tutvuda õppimisvõimalustega.

Uudishimupäevale on oodatud kõik, kes soovivad jätkata õpinguid IT erialadel. IT Kolledž annab praktilise rakendusliku kõrghariduse IT süsteemide administreerimise, IT süsteemide arenduse ja Infosüsteemide analüüsi õppekavadel. Oodatud on ka uudishimulikud, kes soovivad veeta lihtsalt ühe põneva päeva IT Kolledžis.

Täpsem Uudishimupäeva ajakava ilmub peagi IT Kolledži kodulehel: www.itcollege.ee/uudishimupaev

Sisseatumisdokumentide vastuvõtt IT Kolledži päeva- ja õhtuõppe õppekavadele toimub 26. juuni – 4. juuli 2014 ja vastuvõtt kaugõppe õppekavadele toimub 10. – 16. september 2014.

 

Lisainfo:

Marje Meenov, IT Kolledži turundusjuht
Tel 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee