TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Asutati IT Kolledži Vilistlaskogu

31. jaanuar 2014 asutati MTÜ Eesti Infotehnoloogia Kolledži Vilistlaskogu, mille eesmärk on IT Kolledži vilistlaste ja tudengite ühendamine, ühistegevuste ja koolituste korraldamine ning IT Kolledži hariduse propageerimine.

2000. aastal loodud Eesti Infotehnoloogia Kolledži on lõpetanud XI lendu – kokku 634 vilistlast, kellele lisandus käesoleva aasta jaanuaris 15 edukalt diplomitööd kaitsnud vilistlast. Tänaseni puudus ühtne vilistlasi koondav organisatsioon ja 649 vilistlast on piisavalt suur kogukond vilistlaskogu loomiseks.

„IT Kolledž annab parimat IT haridust Eestis,“ ütles IT Kolledži vilistlane Doris Viikholm ja lisas, et seda kinnitavad tudengid, kellel on varasem teiste kõrgkoolide kogemus või on nad jätkanud õpinguid peale IT Kolledži lõpetamist. „Kvaliteedi märk on see, et õppejõud on enamjaolt praktikud, nad on end tõestanud ettevõtluses ja olles endiselt tegevad, on nad sisemiselt motiveeritud olema kursis trendidega,“ arvas IT Kolledži vilistlane ja ettevõtja Erki Põldma.

IT Kolledži Vilistlaskogu asutajaliikmed on:

Kristo Kaasan, I lend 2003.a, töötab Välisministeeriumis IT osakonna peadirektorina;
Klemens-Augustinus Kasemaa, I lend 2003.a, töötab info- ja dokumendihalduse ettevõtte Webware loovjuhina;
Kert Valbet, I lend 2003.a, töötab veebiprojektidega tegelevas ettevõttes Datahouse OÜ juhina;
Doris Viikholm, VIII lend 2010.a , töötab tarkvara arendusega tegelevas ettevõttes AS CGI Eesti, meeskonna- ja projektijuhina;
Erki Põldma, I lend 2003.a, ettevõtja, Startup’i TapTender looja ja tegevjuht ning tarkvaraarendusettevõtte ThorGate äriarendusjuht.

 

 

 

 

 

 

 

IT Kolledži Vilistlaskogu asutajaliikmed:
Klemens-Augustinus Kasemaa, Erki Põldma, Doris Viikholm, Kristo Kaasan, Kert Valbert.

 

Vilistlaskogu kutsub ülesse kõiki IT Kolledži vilistlasi liituma vilistlaskonna grupiga Facebook-is ja LinkedIn-is! Lisainfo: www.itcollege.ee/vilistlased/

MTÜ IT Kolledži Vilistlaskogu esimene koostöö IT Kolledžiga toimub tulevastele tudengitele suunatud Uudishimupäeva raames 20. märtsil 2014.

„Järgmisel õppeaastal kavandame aktiivsetele tudengitele pakkuda ettevõtte loomise kogemust, viies neid läbi kogu protsessi alates toote või teenuse loomisest, kliendisuhetest, müümisest kuni raamatupidamiseni välja,“ ütles IT Kolledži vilistlane ja ettevõtja Erki Põldma. „IT Kolledži vilistlased, kes on loonud ettevõtteid, aitavad mentoritena tudengitel oma ideid ellu viia.“

Kõikide küsimuste ja heade ideede korral võtke ühendust: Annika Armipaik-Nukki, IT Kolledži vilistlaste kontaktisik, e-post: vilistlaskogu@itcollege.ee või tel 628 5822.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus. IT Kolledžis on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 900 õppuri. IT Kolledžist on suundunud Eesti IT tööjõuturule 649 IT spetsialisti.

 

Lisainfo:

Annika Armipaik-Nukki
Tel 6285 822
e-post: vilistlaskogu@itcollege.ee
www.itcollege.ee/vilistlased/

Info edastas:

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Tel 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee