TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Vabavara jätkutalgud IT Kolledžis

20. mai 2014  Pressiteated Uudised

Laupäeval, 24. mail 2014 kell 11-17 toimuvad IT Kolledžis VABAVARA JÄTKUTALGUD – ehk soovijatele näidatakse vabatarkvara võlusid ja toimub Estobuntu paigaldamine.

„Mai algul „Teeme ära!“ ettevõtmise raames toimunud vabavaratalgud IT Kolledžis osutusid nii populaarseks, et otsustasime suure huvi tõttu korraldada jätkutalgud,“ ütles talgujuht Laur Mõtus. „Üritus algab sissejuhatava koolitusega, millele järgneb arvutite värskendamine. Kaasa võtta hea tuju, arvuti mis tohterdamist vajab ja küpsist, kooki, kommi endale ja teistele jagamiseks.“

Talgujuht Laur Mõtus rõhutab, et soovitav on säilitamist vajavad andmed enne ise arvutist mälupulgale, välisele kõvakettale või plaatidele tallele panna. „Juhul kui seda võimalust pole, siis saab abi kohapeal olevast varustusest, aga seda on piiratud arv ja andmete ringikopeerimine võtab seega märksa rohkem aega“, lisas Mõtus.

Talgute eesmärk on aidata inimesi kelle arvutites töötab veel MS Windows XP, MS Office 2003 kuid mitte ainult – teretulnud on kõik Microsofti tarkvara kasutajad kes soovivad kasutada kaasaegset vabatarkvara ning olla oluliselt paremini kaitstud pahavara, nuhkvara, reklaamvara vastu. Pakume seda kõike täiesti tasuta kogukonna hüvanguks. Pakume võimalust osa saada töökindlast ja turvalisest vabatarkvarast ning ühineda vabatarkvara kogukonnaga.

Oodatud on kõik vabatarkvara huvilised ja potentsiaalsed huvilised ning kõik inimesed, kes ei oska midagi peale hakata oma arvutis pesitseva Windows XP-ga!

NB! 24.05.2014 toimuvate vabavara jätkutalgute on kõik kohad juba BRONEERITUD. Tulevastele jätkutalgutele saab kirja panna SIIN, toimumisaeg on täpsustamisel.

16.05.2014 IT uudised: Vabavaratalgud saavad jätku juba veidi enam kui nädala pärast

05.05.2014 IT uudised GALERII: IT Kolledžis toimusid laupäeval vabavaratalgud

03.05.2014 Vababaratalgud IT Kolledžis

 

Lisainfo:

Laur Mõtus, talgujuht
Mob 5555 5833
E-post: vprints@gmail.com

 

Info edastas:

Marje Meenov, IT Kolledži turundusjuht
Tel 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee