TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

SALVESTUS: infotund sisseastujatele

06. juuni 2014  Pressiteated Uudised

5. juunil 2014 toimus Eesti Infotehnoloogia Kolledžis infotund sisseastujatele. 

IT Kolledžist annab ülevaate rektor Tiit Roosmaa, õppekavasid tutvustavad õppejõud ja õppekavajuhid Margus Ernits (IT süsteemide arendus), Indrek Rokk (IT süsteemide administreerimine) ja Alar Krist (Infosüsteemide analüüs), haridusreformist räägib õppeosakonna juhataja Inga Vau ning sisseastumistingimusi tutvustab õppetöö spetsialist Dagmar Tamme. Tudengielust räägib IT süsteemide administreerimise õppekava 3. kursuse tudeng Matis Palm ja sellest, miks ta otsustas õppida infotehnoloogiat IT Kolledžis.

Vaata lähemalt: www.itcollege.ee/sisseastujale/

Täpsem info sisseastumistingimuste kohta: www.itcollege.ee/sisseastumistingimused/