TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledžisse on esitatud üle 550 avalduse, homme on vastuvõtu viimane päev

03. juuli 2014  Pressiteated Uudised

Sisseastujate huvi IT Kolledži vastu on jätkuvalt kõrge, päeva- ja õhtuõppe õppekavadele on esitatud juba üle 550 sisseastumisavalduse. Populaarseim õppekava on hetkel IT süsteemide arendus, millele järgnevad IT süsteemide administreerimine ja Infosüsteemide analüüs. Sisseastumisdokumentide vastuvõtt lõpeb reedel, 4. juulil 2014.

„Sellel aastal on silma jäänud, et paljud sisseastujad on sooritanud laia matemaatika riigieksami, millest võib järeldada, et sisseastujate teadlikkus matemaatika olulisusest IT erialade õppimisel on tõusnud,“ ütles IT Kolledži õppetöö spetsialist Dagmar Tamme. Matemaatika riigieksam ei ole IT Kolledžisse sisseastumisel nõutud, küll aga annab laia matemaatika ja varasematel aastatel sooritatud matemaatika riigieksami tulemus kandideerimisel kuni ühe lisapunkti.

IT-alaste pädevuste test

Sellel aastal on esmakordselt võimalik IT Kolledžisse sisseastumisel teenida kuni üks lisapunkt IT-alaste pädevuste testiga. IT-alaste pädevuste test ei ole kohustuslik ja seda on oodatud tegema eelneva IT-alase (töö)kogemusega kandidaadid.

„IT-alaste pädevuste test on hea võimalus juba IT-spetsialistina töötavale sisseastujale, kelle gümnaasiumiõpingud toimusid aastaid tagasi, et konkureerida otse gümnaasiumist tulevate kandidaatidega,“ ütles IT Kolledži õppeosakonna juhataja Inga Vau.

IT Kolledži päeva- ja õhtuõppesse võetakse vastu 170 uut tudengit. Sissesaanud tudengite nimekiri avaldatakse 11. juulil 2014 IT Kolledži kodulehel.

IT Kolledži kaugõppesse võetakse vastu 90 uut tudengit. Dokumentide vastuvõtt kaugõppe õppekavadele (IT süsteemide administreerimine ja IT süsteemide arendus) toimub 10.-16. september 2014.

Vaata lähemalt: www.itcollege.ee/sisseastujale/

Täpsem info sisseastumistingimuste kohta: www.itcollege.ee/sisseastumistingimused/

Alates uuest õppeaastast premeerib IT Kolledž tublimaid nutika spetsialiseerumise erialadele õppima asunud tudengeid 160 eurose erialastipendiumiga kuus. Nutika spetsialiseerumise õppekavad IT Kolledžis on IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Stipendiumi väljamaksmist koordineerib SA Archimedese programm Primus. Stipendiume maksab Euroopa Liit Euroopa Sotsiaalfondi vahenditest.

IT Kolledž on esimene kõrgkool Eestis, kes on edukalt läbinud institutsionaalse akrediteerimise ja õppekavade kvaliteedihindamise, saades rahvusvahelistelt hindamisekspertidelt positiivse hinnangu mõlemas hindamisprotsessis.

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). IT Kolledžis on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 700 õppuri. IT Kolledžist on suundunud Eesti IT tööjõuturule 710 IT spetsialisti.

 

Lisainfo:

Dagmar Tamme, õppetöö spetsialist
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Tel 6285 830
E-post: dagmar.tamme@itcollege.ee
Skype: vastuvott_itcollege

 

Info edastas:

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Tel 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee

Facebook
LinkedIn