TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

SNIA Euroopa ja Hitachi tehnoloogiajuht Bob Plumridge peab IT Kolledžis avaliku loengu teemal “Data storage – now and the future”

Neljapäeval, 13. novembril kell 10.00 toimub IT Kolledži avalike loengute sarjas 36. loeng. SNIA Euroopa ja Hitachi tehnoloogiajuht Bob Plumridge peab IT Kolledžis avaliku loengu teemal “Data storage – now and the future”. Loengut modereerib Proact Estonia AS tegevjuht Karel Kannel.

Loengus räägib andmesalvestuslahenduste tootjaid ühendava sõltumatu organisatsiooni Euroopa tehnoloogiajuht Bob Plumridge andmesalvestusmaailma hetkeseisust ja tulevikutrendidest, pilvest, tarkvaraliselt loodavast infrastruktuurist, Big Datast ja paljudel teistel aktuaalsetel teemadel.

Avalik loeng on inglise keeles ja toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314.
Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee.

SNIA (Storage Networking Industry Association) on andmesalvestuslahenduste tootjaid ühendav sõltumatu organisatsioon. SNIA lepib kokku standardid, arendab turgu ja andmete säilitamisega seonduvat seadusandlust ning harib tarbijaid.
Hitachi Data Systems on juhtiv andmesalvestuslahenduste tootja, kelle seadmed on tuntud oma töökindluse ja võimekuse poolest.

IT Kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni vallast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja telekommunikatsiooni tehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Loengud ei ole mõeldud firma või toote tutvustusena ega marketingiüritusena. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele. Hiljem on võimalik jälgida loengu salvestust IT Kolledži veebilehel (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). IT Kolledžis on võimalik omandada rakenduslik kõrgharidus õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus ja Infosüsteemide analüüs. Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 920 õppuri. IT Kolledžist on suundunud Eesti IT tööjõuturule 710 IT spetsialisti.

 

Lisainfo:

Karel Kannel, tegevjuht
Proact Estonia AS
+372 50 37 317
karel.kannel@proact.ee
www.proact.ee

Info edastas:
Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
+372 6285 817
marje.meenov@itcollege.ee
www.itcollege.ee