TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Tule Küberolümpiale!

14. veebruaril 2015 toimub Eesti Infotehnoloogia Kolledžis tudengitele suunatud lahinguõppus virtuaalkeskkonnas – Küberolümpia. Võistlusele registreerimine on avatud kuni 7. veebruarini Küberolümpia kodulehel www.kyberolympia.ee.

Küberolümpia on küberkaitse alane võistlus, mis on suunatud rakenduskõrghariduse, bakalaureuse ja magistritaseme tudengitele, mille käigus võistlejad panevad proovile oma oskused infosüsteemide kaitse valdkonnas. Võistluse töökeel on inglise keel.

Võistluse eesmärk on suurendada küberkaitse oskuseid ja teadmisi tudengite hulgas ning suurendada huvi valdkonna vastu.

Selle aasta teema on e-teenuste turvalisus. Võistleja peab kaitsma oma süsteemi ja leidma turvaauke sama organisatsiooni teistest süsteemidest, esindatud on nii kaitse, kui ka turvatestimise elemendid.

„Võistlus pakub tudengitele suurepärase võimaluse süveneda küberkaitse valdkonda ning omandada uusi teadmisi ja oskusi põneval ja elevust looval moel. Valdkond on Eesti jaoks oluline ning nõuab järelkasvu noorte ja motiveeritud tudengite näol,“ tõstis esile Eesti Infotehnoloogia Kolledži õppejõud Margus Ernits.

Küberolümpia peaauhind on BLACKHAT EUROPE külastus Amsterdamis, mis on IT turvaringkondades ekspertide hulgas kõrgelt hinnatud konverents.

Pealtvaatajaid ootame IT Kolledžisse 14. veebruaril alates kella 12.00st, kui avatakse Küberkohvik, kus toimuvad lühiettekanded kübermaailma uudistest, õppimis- ja karjäärivõimalustest. Esinevad küberkarjääri majakad: Eesti Infotehnoloogia Kolledž, Tallinna Tehnikaülikool, Vequrity, Cisco, Bytelife, Kaitseväe Küberlabor, Guardtime. Samuti saab osaleda sumorobotite programmeerimise töötoas ja häkkimise võistlusel. Pealtvaatajad ei pea end eelnevalt registreerima.

Esimese Küberolümpia korraldavad Eesti Kaitseministeerium, Eesti Infotehnoloogia Kolledž ja Vequrity. Toetavad Bytelife, EMC, Cisco, Guardtime, HITSA ja Tallinna Tehnikaülikool.

Lisainfo ja registreerimine Küberolümpia võistlusele: kyberolympia.ee

 27.01.2014 Eestis korraldatakse ainulaadne tudengite küberlahing – KÜBEROLÜMPIA

 

Info edastas:

Marje Meenov, Eesti Infotehnoloogia Kolledži turundusjuht
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel +372 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee
www.itcollege.ee

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
www.hitsa.ee