TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Rakenduskõrgkoolide teadus- ja arendustööde konkurss

26. mai 2015  Teated tudengitele

Head tudengid!

Rakenduskõrgkoole ühendav Sihtasutus – Rakenduskõrgkoolide Rektorite Nõukogu kuulutas välja teadus- ja arendustööde konkursi rakenduskõrgkoolide tudengitele (sh ka neile kes lõpetavad kõrgkooli 2015 aastal).
Kui Sul on hea idee mida kavatsed teostada (toote prototüüp, teenus või tehnoloogia) siis saada oma töö konkursile. Konkursi info on leitav IT Kolledži kodulehel stipendiumiinfo all – teadustööde konkurss ja konkursiga seonduvad küsimused saada SA RKRN juhatuse liikmele – Jana Praunile või küsi lisainfot IT Kolledži kvaliteedijuhilt Merle Varendilt.

Teate edastas
Merle Varendi
IT Kolledži kvaliteedijuht
stipendiumiprogrammi koordinaator