TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledž kutsub avalikule loengule „Agiilse arenduse psühholoogia ja DNA“

meelis langEsmaspäeval, 14. märtsil kell 14.00 peab IT Kolledži vilistlane, Helmes`e tarkvaraarendusjuht Meelis Lang IT Kolledžis avaliku loengu teemal “Agiilse arenduse psühholoogia ja DNA”.

Loengus käsitletakse reaalsete näidete varal agiilse arenduse erisuguseid väljakutseid, veidraid tõlgendusi ning erinevate tehnikate tagamaid ning kavatsusi. Nii mõnigi tudeng on iseloomustanud Meelise loengut agiilse arenduse olemusest antud valdkonna parima loenguna ülikooliaastatel.

Meelis Lang lõpetas Eesti Infotehnoloogia Kolledži IT süsteemide arenduse õppekava 2004. aastal II lennu vilistlasena. Meelis on pikaaegse kogemusega praktik, keda iseloomustab hea kõnelemisoskus ja üle kahekümne aasta pikkune kogemuste pagas IT sektori eri rollides (arendaja, analüütik, tiimijuht, ärisuunajuht ja tarkvaraarendusjuht).

Lisaks räägitakse loengu lõpus ühest parimast võimalusest agiilset tarkvaraarendust omal nahal kogeda – HELMES SUMMER BOOTCAMP.

Avalik loeng toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee.

Liitu avaliku loenguga Facebookis: www.facebook.com/events/512766342267926/

IT Kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonnast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja kommunikatsioonitehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). IT Kolledžis saab omandada rakendusliku kõrghariduse õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus, Infosüsteemide analüüs ja Cyber Security Engineering (Küberturbe tehnoloogiad). Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 880 õppuri. IT Kolledžist on suundunud IT tööjõuturule 810 IT spetsialisti.

SALVESTUS: Meelis Lang`i avalik loeng “Agiilse arenduse psühholoogia ja DNA”

 

Info edastas:

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel +372 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee
www.itcollege.ee
www.facebook.com/itcollege.ee
twitter.com/itcollege_ee
www.youtube.com/estonianitcollege