TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledž kutsub avalikule loengule “Tarkvaraarendus – teooria ja tegelik elu“

netgroup_itcollegeKolmapäeval, 6. aprillil kell 14.00 peavad IT Kolledži vilistlane, õppejõud, Net Group OÜ tarkvaraarhitekt Mait Poska ja Net Group OÜ arendusosakonna juht Sven Peekmann IT Kolledžis avaliku loengu teemal “Tarkvaraarendus – teooria ja tegelik elu“.

Enamus meist kujutab ette, milline näeb välja üks tarkavaraarenduse projekt teoorias. Teoorias on see kõik lihtne, kuid reaalses elus võib meid tabada nii mõnigi ootamatu üllatus. Loengus vaadeldakse ja võrreldakse arenduse metoodikaid praktikas ning jagatakse lihtsaid nõuandeid, kuidas erinevates olukordades hakkama saada.

  • Kas projektijuhi ülesanne on ainult tabeleid täita ja projekti hallata?
  • Kas nii karm integratsioonihunt kui ka kujundaja suudavad näha asju ühtemoodi?
  • Mis on siis olulisem, kas UX või rakenduse arhitektuur ja kood?

Mait Poska lõpetas Eesti Infotehnoloogia Kolledži IT süsteemide arenduse õppekava 2011. aastal IX lennu vilistlasena. Mait peab lugu pidevast edasiarengust ning uute ideede genereerimisest, lisaks põhitööle jagab ta oma teadmisi ka IT Kolledžis õppejõuna.

Sven Peekmann`i iseloomustab rohkem kui 10 aastane kogemus tarkvaraarenduses – alustades tarkvaraarendajana ning jõudnud nüüdseks arendusosakonna juhi ametikohale omab palju väärt kogemust, mida ka teistega jagada.

Ürituse lõpus räägitakse ka peagi algavast Net Groupi Suveülikoolist, kus läbi aastate on mitmed üliõpilased ja tarkvarahuvilised saanud oma teadmised proovile panna!

Avalik loeng toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee.

Liitu avaliku loenguga Facebookis: www.facebook.com/events/1686472208288596/

IT Kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonnast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja kommunikatsioonitehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). IT Kolledžis saab omandada rakendusliku kõrghariduse õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus, Infosüsteemide analüüs ja Cyber Security Engineering (Küberturbe tehnoloogiad). Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 880 õppuri. IT Kolledžist on suundunud IT tööjõuturule 810 IT spetsialisti.

SALVESTUS: Avalik loeng “Tarkvaraarendus – teooria ja tegelik elu“

Lisainfo:

Anni Kärner
Net Group OÜ
Tel +372 6644 355
anni.karner@netgroup.ee
www.netgroup.ee

 

Info edastas:

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel +372 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee
www.itcollege.ee
www.facebook.com/itcollege.ee
twitter.com/itcollege_ee
www.youtube.com/estonianitcollege