TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Vabavaratalgud 7. mail kell 12.00 IT Kolledžis

Teeme ara_2016Laupäeval, 7. mail 2016 kell 12.00 – 20.00 toimub IT Kolledžis “Teeme ära!” ettevõtmise raames VABAVARATALGUD.

Talgute eesmärk on aidata inimesi, kelle arvutites töötab veel MS Windows, MS Office, kuid mitte ainult – teretulnud on kõik arvutikasutajad, sõltumata olemasolevast tarkvarast, kes soovivad kasutada kaasaegset vabavara ning olla oluliselt paremini kaitstud pahavara, nuhkvara, reklaamvara vastu. Pakume seda kõike täiesti tasuta kogukonna hüvanguks. Samuti pakume võimalust osa saada töökindlast ja turvalisest vabavarast ning ühineda vabavara kogukonnaga.

Lisainfot ja üritusest osavõttu saab registreerida siin: http://talgud.teemeara.ee/events/vabavara-talgud-1

Vabavara talgupäeval, 7. mail 2016 kell 10.00-14.00 on IT Kolledžis avatud ka suurepärane kohvik bitStop. Kohviku menüüd ja tegemisi saab jälgida Facebookis: www.facebook.com/bitstopkohvik/. Kohvik bitStop, mille slogan on „We hack food“, on avatud kõigile toidunautlejatele tööpäeviti kell 8.30-16.00 ja kaugõppe sessiooni nädalavahetustel (07.-08.05; 28.-29.05 ja 11.-12.06) kell 10.00-14.00.

Kohtumiseni Vabavaratalgutel Eesti Infotehnoloogia Kolledžis!

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud mittetulunduslik rakenduslik erakõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). IT Kolledžis saab omandada rakendusliku kõrghariduse õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus, Infosüsteemide analüüs ja Cyber Security Engineering (Küberturbe tehnoloogiad). Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes üle 870 õppuri.

 

Lisainfo:

Lauri Võsandi, talgujuht
IT Kolledži vilistlane ja õppejõud
Mob +372 5332 9412
E-post: lauri.vosandi@gmail.com
Blog: http://lauri.vosandi.com/

 

Info edastas:
Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel +372 6285 817
E-post: marje.meenov@itcollege.ee

 

Jälgi Eesti Infotehnoloogia Kolledži tegemisi!
www.itcollege.ee
www.facebook.com/itcollege.ee
www.facebook.com/estonianitcollege
twitter.com/itcollege_ee
www.youtube.com/estonianitcollege

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
www.hitsa.ee

teeme aĢˆra logo