TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledž ja Helmes kutsuvad avalikule loengule „Integrating Artificial Intelligence to your daily life“

Teisipäeval, 14. märtsil 2017 kell 13.30 toimub IT Kolledžis avalik loeng teemal „Integrating Artificial Intelligence to your daily life“ („Tehisintellekt Sinu igapäevaelus“). Oma teadmisi jagab rohkem kui kümneaastase töökogemusega Helmes AS müügiarhitekt Markus Karileet.

Seni oleme pidanud oma soovidest arvutile teada andma graafilise kasutajaliidese kaudu, mis eeldab füüsilist kontakti ja silmsidet. Tänu tehisintellektile on see nüüd muutumas – ja kiiresti: maailma kujundavad juturobotid ja hääljuhitavad assistendid!

Tule kohale ja saa teada, kuidas võid Sina tulevikust kasu lõigata!

Avalik loeng on inglise keeles ja toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314.

Liitu avaliku loenguga Facebookis (https://www.facebook.com/events/845481718925602/).

Tule ja võta sõber kaasa!

IT Kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonnast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja kommunikatsioonitehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

Eesti Infotehnoloogia Kolledž on 2000. aastal loodud rakenduskõrgkool, mida haldab Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus (HITSA). IT Kolledžis saab omandada rakendusliku kõrghariduse õppekavadel IT süsteemide administreerimine, IT süsteemide arendus, Infosüsteemide analüüs ja ingliskeelsel õppekaval Cyber Security Engineering (Küberturbe tehnoloogiad). Kokku õpib IT Kolledži päevases, õhtuses ja kaugõppes ligi 1000 õppurit.

SALVESTUS: Markus Karileet`i avalik loeng IT Kolledžis „Integrating Artificial Intelligence to your daily life“

Lisainfo:

Mariana Mutso, värbamisspetsialist
Helmes AS
Lõõtsa 6B, 11415 Tallinn
Tel +372 515 6180
mariana.mutso@helmes.ee
www.helmes.ee
www.facebook.com/Helmes-123894137681773

 

Marje Meenov, turundusjuht
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
Raja 4C, 12616 Tallinn
Tel +372 6285 817
marje.meenov@itcollege.ee
www.itcollege.ee
www.facebook.com/itcollege.ee
www.facebook.com/estonianitcollege
twitter.com/itcollege_ee
www.youtube.com/estonianitcollege

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus
www.hitsa.ee