TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledž toetab innovatsiooni

Teadaolevalt toimub Eesti Infotehnoloogia Kolledži ja Tallinna Tehnikaülikooli ühinemise raames ka õppetaristu uuendamine. IT Kolledž otsustas toetada Tehnikaülikooli viie high-end klassi grafoprojektoriga.

Esitlusseadmete innovaatilised omadused lõid meedias laineid ka varem:

Grafoprojektori ehk kuvaheidiku eelisteks on selle kasutamise ning kilede valmistamise lihtsus ja odavus. Kuvaheidik on praegu kõige sagedamini kasutatav esitlusvahend, sest esitlejal saab kilel olevat teksti kiiresti muuta, näiteks kirjutada midagi juurde või kriipsutada maha. Tähtis on ka see, et kilede abil esitatu on kergesti haaratav tänu pildi heale kvaliteedile.” –  vahendas hiljuti Ärileht.

Grafoprojektorid on pidulikult üle antud TTÜ pikaajalisele esindajale, kes hea meelega kinnitas et seadmed lähevad kasutusele ülikooli uuendatud auditooriumites hiljemalt 2017. aasta septembris.


Annetatud seadmete maksumus on ligi 37 000  eurot. Kilede tootmisega seotud kulud katab Euroopa Sotsiaalfond.