TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

IT Kolledži rakendusloogika dotsendi ametikohale kandideerija avalik loeng

26. juuni 2017  Teated tudengitele Uudised

Seoses Eesti Infotehnoloogia Kolledži rakendusloogika dotsendi ametikoha täitmise konkursiga toimub neljapäeval, 29. juunil 2017 kell 11:00 IT Kolledžis Peeter Lorents`i avalik loeng teemal „Matemaatiline loogika olemas – matemaatiline eetika tulemas!“.

Avalik loeng toimub IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 217. Avalikust loengust toimub ka otseülekanne IT Kolledži kodulehel www.itcollege.ee ja hiljem on võimalik loengu salvestust vaadata samuti IT Kolledži kodulehelt.

Konkurss: RAKENDUSLOOGIKA DOTSENT

Lisainfo:

Thea Sogenbits, õppedirektor
Eesti Infotehnoloogia Kolledž
tel +372 6285 820
thea.sogenbits@itcollege.ee