TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

TTÜ KüberKonverents toimub 12.06.2018 TTÜ Mektory`s

Tallinna Tehnikaülikool, Kaitseministeerium ja Eesti Interneti Sihtasutus kutsuvad kõiki huvilisi osalema 12. juunil TTÜ KüberKonverentsile, mille selle aasta teema on valmisolek küberohtudeks ja küberkindlustuseks.

Me küsime – mis toimub küberruumis ja kas oleme valmis selle varjukülje avaldumisel? Seminaril avame mõned olulised teemad ja otsime vastuseid – kas teame kõiki ohtusid, et olla valmis, mida toob tehisintellekt ja kui palju peavad muutuma reeglid, kes mängu kontrollib, kuidas valmistuda riskideks ja kas turvalisus on võimalik?

Konverentsile on kohti 150, päevakava ja registreerimisinfo leiate siit: www.kybernaaskel.ee

Konverentsi esimene pool on eestikeelne ning täis Eesti tegijaid. Pealelõunal liitub meiega Cyber Security Summer School ja tegevus muutub rahvusvaheliseks (osaliselt inglise keelseks). Näiteks tutvustatakse Malwarebytes uut laborit TTÜ Mektorys, üles astuvad nii Eesti kui välismaised küberstaarid nagu Peeter Marvet (Zone Media), Raido Orumets (BCS), Toomas Lepik (TTÜ) ja Jenny Radcliffe (Host of The Human Factor Podcast, UK) ja Lisa Forte (Red Goat Cyber Security, UK).

Konverentsil toimuvad mitmed kaasahaaravad mängud osalejatele. Päeva lõpus kuulutame välja küberkaitse noorte talentide võistluse KüberNaaskli võitjad ning KüberLaagrisse edasipääsejad ning sööme koos kooki.

TTÜ KüberKonverentsi korraldaja Birgy Lorenz annab teada, et Eestis on tegemist viimase aja kõige suurema maalähedase küberkaitse kogukonna kogunemisega, kus astuvad üles nii teadlased kui tudengid, turvaspetsialistid kui ametnikud. Meie kõikide ühine eesmärk on tuua digitaalne ohutus ja küberturvalisus tavainimesele sammukese lähedamale, et kõikidel oleks infoühiskonnas mõnusam toimida. Olete oodatud sellest osa saama!

Reklaamvideot vaata siit.

Lisainfo:
Birgy Lorenz, PhD
teadur/scientist
Küberolümpia ja Küberpähkli projektijuht
Cyber Olympic project manager
birgy.lorenz@ttu.ee

Tallinna Tehnikaülikool/Tallinn University of Technology
Infotehnoloogia Teaduskond/School of Information Technologies
Tarkvarateaduste Instituut/Department of Software Science
Küberkriminalistika ja küberjulgeoleku keskus/Centre for Digital Forensics and Cyber Security