TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

KUTSE: NATO loengusari IST-143 RLS on Cyber Security Science and Engineering for 2018

12. juuni 2018  Teated tudengitele Uudised

Kõik huvilised on oodatud kuulama NATO Teadus- ja Tehnoloogiaorganisatsiooni (STO) Infosüsteemide ja tehnoloogia (IST) paneeli loengusarja „on Cyber Security Science and Engineering for 2018, mis toimub 19. -20. juunil algusega kell 8.00 TTÜ IT Kolledžis, Raja 4C, Tallinn, ruum 314.

Loengusarja aitavad läbi viia ja korraldada NATO STO IST paneel, Tallinna Tehnikaülikool ja Eesti Kaitseministeerium.

Loengusarjas astuvad üles kõnelejad ja lektorid, kes on oma ala parimad eksperdid ülikoolidest ja rahvusvahelistest uurimisasutustest nagu e-Governance Academy (EST), Royal Military Academy (BEL), University of Oxford (GBR), Tallinna Tehnikaülikool, Northrop Grumman Information Technology Defense (US), Bulgarian Defence Institute (BGR).

IST-143 loengusarja tutvustuse ja programmi leiate siit.

Loengud on kuulajatele TASUTA, kuid kohustuslik on osavõtusoovi registreerimine.

Registreerida saate siin või edastage maili teel  (Mari-Anne.Meister@ttu.ee) oma järgmised andmed:

  • Nimi (ees-ja perekonnanimi)
  • Amet (inglise keeles)
  • Sünnikuupäev (päev, kuu, aasta)

Kohtume loengutes!

On June 19-20, a lecture series IST-143 on “Cyber Security Science and Engineering” will be held at TTÜ IT College. The main objective of the lecture series is to disseminate knowledge on Cyber Security Science, Cyber Security Architecture and Cyber Security Engineering among researchers and systems engineers in NATO’s member states. Participation is free of charge, but registration is required. For more information visit: https://events.sto.nato.int/index.php/upcoming-events/event-list/event/164

Lisainfo:

Mari-Anne Meister
Kaitse- ja julgeoleku-uuringute koordinaator
Teadusosakond
Tallinna Tehnikaülikool
Mob: +372 56459935
E-post: Mari-Anne.Meister@ttu.ee