TTÜ IT Kolledž kuulub TTÜ infotehnoloogia teaduskonna koosseisu.

Veebiturbeekspert Björn Kimminich peab TalTech IT Kolledžis avaliku loengu

   Björn Kimminich

Veebiturbeekspert Björn Kimminich peab 24. oktoobril 2018 kell 18:00 TalTech IT Kolledžis avaliku loengu. Björn Kimminich vastutab rahvusvahelises ettevõttes Kühne + Nagel ülemaailmse IT-arhitektuuri ja rakenduste turvalisuse eest, lisaks peab ta loenguid IT-turvalisuse teemadel Poola erakõrgkoolis ja on Saksamaa haru avatud veebiturbeprojekti (OWASP) juhatuse liige ning OWASP Juice Shop projektijuht.

OWASP (Open Web Application Security Project) on ülemaailmne mittetulundusühing, mis keskendub veebitarkvara turvalisuse parandamisele.

OWASP Juice Shop on turvatreeningute tarvis Javascriptis sihilikult vigasena kirjutatud veebirakendus, milles sisalduvad kõik OWASP Top 10 vead, lihtsamalt öeldes veebirakenduste kümme suurimat teadaolevat „turvaämbrit“ ning lisaks veel mitmed muud tõsised puudujäägid.

Avalikul loengul jagab projekti algataja Björn Kimminich teavet projekti ja selle võimaluste kohta. Tee kaasa “lõbus poetuur”, uudista mitmeid väljakutseid sisaldavat häkkimisdemo, jälgi ettevõtte turvateadlikkuse tõstmist Juice Shop`i abil ning õpi seda vähem kui 5 minutiga seadistama omaenda “Capture the Flag”-tüüpi turvaharjutuse tarbeks!

Avalik loeng on inglise keeles ja toimub TalTech IT Kolledži õppehoones Mustamäel, Raja 4C, auditooriumis 314.

Avalikust loengust toimub ka otseülekanne veebilehel: www.itcollege.ee

Liitu avaliku loenguga Facebookis: https://www.facebook.com/events/674384206291349/

IT Kolledži avalike loengute sarjas esinevad silmapaistvad praktikud ja teoreetikud info- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonnast eesmärgiga tutvustada nii tudengitele kui laiemale avalikkusele info- ja kommunikatsioonitehnoloogia olulisi kontseptsioone, arenguid ja teooriaid. Üritused on tasuta ja avatud kõigile soovijatele (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

Foto: Björn Kimminich (@bkimminich) | Twitter: https://twitter.com/bkimminich

—————

Björn Kimminich, Web Security Expert, will be delivering a public lecture at TalTech IT College

On 24th of October 2018 at 6 pm, Björn Kimminich, a Web Security Expert, will be delivering a public lecture at TalTech IT College.

Björn Kimminich is responsible for global IT architecture and application security at Kuehne + Nagel. On the side, he gives IT security lectures at the non-profit private university Nordakademie. Björn also is the project leader of the OWASP Juice Shop and a board member for the German OWASP chapter.

OWASP Juice Shop is an intentionally insecure webapp for security trainings written entirely in Javascript which encompasses the entire OWASP Top Ten and many more severe security flaws. In this talk, you’ll learn about this open-source project and its capabilities first-hand from its creator. Join a “happy shopper round trip,” enjoy a hacking demo of some of the built-in challenges, witness how to re-theme the Juice Shop into a security awareness booster for your own company, and learn how to set it up for a capture-the-flag (CTF) event in less than 5 minutes!

The public lecture will be held in English, at TalTech IT College (Raja 4C, Mustamäe) in room 314.

A live broadcast of the public lecture will also be available on the website: www.itcollege.ee

Join the event on Facebook: https://www.facebook.com/events/674384206291349/

IT College public lectures are delivered by distinguished IT experts and theoreticians with the aim of introducing the essential concepts, developments and theories of information and communication technology. The events are free and open to the public (www.itcollege.ee/avalikud-loengud/).

Photo: Björn Kimminich (@bkimminich) | Twitter: https://twitter.com/bkimminich